Noordkaap Challenge - voortgang

Door Crazy- op woensdag 14 november 2018 22:25 - Reacties (5)
Categorie: -, Views: 902

We zijn een paar weken verder. De auto, met name de Alto, is klaargemaakt & het uitzwaaifeest is geregeld.

Noordkaap
https://tweakers.net/ext/f/NhQ4hj1ZlmuKppBhvWGlarFA/thumb.jpghttps://tweakers.net/ext/f/GVH5ivqFghWG1gxy2rtrcHe1/thumb.jpghttps://tweakers.net/ext/f/bn5duuf3z2bvE47giOQlyG5B/thumb.jpg


Langzaamaan, maar met name de laatste 2 dagen beginnen de donaties binnen te stromen! We zijn er zeker nog niet, we streven toch wel naar een bedrag van 5 cijfers _/-\o_ i

Volgende week hebben we een uitzwaai feest: eten, drinken en entertainment. Toegang kost €95.-pp maar dit is 100% voor de goede doelen; het Rode Kruis & Stichting Leergeld Apeldoorn

Komende weken nog de grote donateurs binnenhalen, challenges oppakken en 7 december op weg!

Elke vrijdag zullen we te horen zijn op de radio regio Amersfoort tijdens een sport item. Super tof! Aandacht altijd goed ;-). Een artikel in het AD regio Amersfoort, een artikel in Het Verhaal regio Lunteren, in afwachting van de BDU & Omroep Gelderland

Aandacht zat, nu de donaties. alle beetjes helpen... helpen jullie een beetje mee? :-)

https://noordkaap.deinternetjongens.nl/#doneer

7500km ... in een 17 jaar oude Alto - Noordkaap Challenge

Door Crazy- op donderdag 25 oktober 2018 10:58 - Reacties (24)
Categorie: -, Views: 5.821

Wat ga je doen?! Ben je gek geworden? Nou... misschien wel een beetje.

Ja, je leest het goed. We gaan met 2 teams. Team 1 in een Suzuki Alto uit 2001 de Noordkaap Challenge rijden! (een tweede auto in ons team gaat ook mee, een nieuwe Mini ;))

Van Hilversum naar Utrecht, via de Noordkaap. Ruim 7500km, 13 dagen in december, in winterse omstandigheden. Extremen van ruim -20/-30 graden, sneeuw- en ijswegen, noem maar op.

Maar... Waarorm in vredesnaam?
omdat het kan! Het is uiteraard een super gave rit om te rijden. Maar uiteraard hebben we ook een doel.

Met onze actie steunen we Serious Request en uit eigen regio Stichting Leergeld, want in Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

De helft van het geld dat we inzamelen is voor het Rode Kruis en de andere helft voor Stichting Leergeld. Help jij ons mee?

Om dit alles tot een groot succes te maken, willen we uiteraard zoveel mogelijk geld in zamelen. Alle beetjes helpen, een beetje aandacht vragen via deze weg leek ons dan ook een goed idee ... :)

Een (kleine) donatie kan gedaan worden via onze website https://noordkaap.deinternetjongens.nl/ _/-\o_

Volg ons via Twitter, Instagram, Youtube of onze website. We zullen dagelijks een verslag uitbrengen van de reis & de door ons uitgevoerde challenges!